Είμαι η Αποστολία και είμαι 11,5 ετών. Μου αρέσει η μουσική και γι’ αυτό πάω 4 χρόνια κιθάρα. Στον ελεύθερο μου χρόνο κάνω βόλτες με τις φίλες μου. Όταν μεγαλώσω θέλω να σπουδάσω και να δουλέψω σαν αισθητικός. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μοβ και μου αρέσει να ακούω μουσική όταν είμαι μόνη στο δωμάτιο μου.

Αλήθεια αυτή είναι η
Σουρικάτα;;;

Οι σουρικάτες ζουν στην έρημο Καλαχάρι από την Μποτσουάνα, τη Ναμίμπιακαι τη Νότιο Αφρική σε ομάδες των 20 ή περισσοτέρων μελών και έχουν διάρκεια ζωής 12-14 χρόνια. Το κυριότερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα στέκονται όρθια για αρκετό χρονικό διάστημα πατώντας στα πίσω πόδια τους και χρησιμοποιώντας την ουρά τους για στήριγμα, με σκοπό να προσέχουν για να δουν αν έρχεται κάποιο άλλο ζώο από το οποίο να κινδυνεύουν. Το βράδυ μένουν σε υπόγειες φωλιές, ενώ βγαίνουν έξω μόνο την ημέρα. Οι σουρικάτες είναι ζώα που διαθέτουν αρκετοί ζωολογικοί κήποι.

meercat.jpgνυχτερίδα : μικρό νυκτόβιο θηλαστικό του οποίου τα πίσω πόδια, με τα πολύ μακριά δάχτυλά τους, καλύπτονται με μεμβράνες έτσι ώστε να σχηματίζουν φτερούγες, χάρη στις οποίες μπορεί να πετάει: Στα ερείπια του κάστρου φωλιάζουν νυχτερίδες.

newego_LARGE_t_1101_44723549.JPG


κοάλα το [koála] Ο (άκλ.) : δενδρόβιο μαρσιποφόρο της Aυστραλίας το οποίο τρέφεται με φύλλα ευκαλύπτου.


.jpg

Stop
ΙστορίαΗ δικιά σου καρδιά δεν θα , μαραθεί;
Όχι θα έχω την ανάμνηση του στην καρδιά μου,
Μέχρι να τελειώσει η λάμψη από τούτο το κουμπί.
Η αγάπη μου για εσένα θα σβήσει, όταν ο ήλιος ανατείλει από την δύση.
Το κουμπί θα το κρατήσω την αγάπη μου για εσένα δεν θα την σβήσω.

Ομάδα 2


Φιλαναγνωσία
5.jpg73550_1326198106.jpgSamara4.jpg
191012182642_2403_jpg.jpg